Recent comments

Friss Hírek

Milito: A szurkolók adnak erőt nekem


Továbbra is sérüléséből lábadozik Diego Milito, az Inter argentin csatára, aki február 14-én szenvedett szalagszakadást.


A csatárnak legalább fél évet kell kihagynia, és bár elmondása szerint borzasztó nehéz ez az időszak, a csapat szurkolói erőt adnak neki.
 
"Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik egészen csodálatosak." - idézi a támadót az Inter Channel.

"Az emberek felém áradó szeretete a legnagyszerűbb dolog számomra. A sérülés utáni első néhány nap borzasztóan nehéz volt, de ezek az emberek hatalmas erőt adtak nekem."

"Éppen ezért értük is szeretnék visszatérni és újra a legjobbamat nyújtani. Csak ezek a célok járnak a fejemben, megpróbálok majd újra csúcsformában visszatérni a pályára, hogy visszafizethessem ezeknek a csodálatos embereknek a szeretetüket."

"Jól érzem magam és végre megkezdődhetett a gyógyulási folyamatom. Szerencsére a térdem az összes tesztre jól reagált, jó úton vagyok."

"Nagyon hiányzik a futball, nagyon szeretnék már újra játszani. Ha minden jól megy, remélem ott lehetek majd a csapattal az edzőtáborban a felkészülési időszakban."

"Most sok időt töltök otthon a családommal, különösen a hétvégéken. Szeretek otthon maradni és ott gyakorolni, vagy venni egy jeges fürdőt, ami remekül segíti a gyógyulás folyamatát." - nyilatkozta a 2010-es BL-döntőben duplázó közönségkedvenc.

forrás: azzurri.co.hu