Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Nem becsüljük le a Palermot






A Roma mestere szerint csapata tiszteli a holnapi ellenfelet annak ellenére is, hogy a Palermónak nem megy mostanában a bajnokságban.
A szicíliai csapat komoly hullámvölgyben van bajnokságban, hiszen eddig mindössze 3 alkalommal hagyta el győztesen a pályát és az utolsó előtti helyen tanyázik a tabellán.

"Ha a tabellára nézünk, akkor ki lehet jelenteni, hogy jobbak vagyunk a Palermónál. De már régóta tudom, hogy nem olyan könnyű a tabella első felében tanyázó csapat ellen játszani."- kezdte a sajtótájékoztatót Andreazzoli.

"Látva a játékosaim eheti felkészülését kijelenthetem, nem fenyeget bennünket az, hogy lebecsüljük az ellenfelünket. Úgy kell a Palermo elleni meccshez hozzáállnunk, mintha a tabella első felében lenne."

 


A csapat felkészülését kicsit hátráltatta a szünet, amit a válogatott meccsek miatt tartottak.

"Nehéz volt a szünet alatt, de ez minden csapatot érintett és mindenkinek ugyanolyan volt. Nálunk sok játékos nem állt a csapat rendelkezésére, ezért ez egy kicsit kizökkentett a ritmusból bennünket. De ahogy mondtam, mindenkinek szünet volt, ezzel együtt kell élni. Másfelől elégedett vagyok azzal a munkával, amit ebben az időben végeztünk."

A Roma mestere örül annak, hogy Daniele De Rossi jól játszott és gólt is szerzett a brazilok ellen.

"A válogatottban mutatott formáját én már régóta ismerem. Tudom, hogy mennyire technikás játékos és milyen jó fizikai állapotban van, ráadásul taktikai szempontból mindig tökéletes játékos. Az elmúlt héten Andrea Pirlo mellett játszott egy három középpályás rendszerben és jelesre vizsgázott. Szerintem kicsit túlzásba vitték a kritikákat vele szemben az elmúlt időszakban." 


forrás: asroma.hu