Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: 4-3-3-al készülnek Málta ellen


Az olasz válogatott eddig öt alkalommal találkozott a szigetország csapatával és eddig minden mérkőzést megnyertek: 17-2-es gólkülönbséggel.

A két csapat legutóbbi mérkőzését, tavaly szeptemberben Mattia Destro és Federico Peluso góljaival 2-0-ra nyerte az Azzurri. Most azonban egyik játékos sem tagja a keretnek.

Az olaszok szövetségi kapitánya Cesare Prandelli újra számíthat Claudio Marchisiora és Ignazio Abatére, akik kisebb sérülések miatt kihagyták a csütörtöki Brazília elleni 2-2-es döntetlennel végződött felkészülési mérkőzést.

Abaténak a Napoli játékosával Christian Maggioval kell majd versenyeznie a helyért a védelem jobb szálán, míg Daniele De Rossi kiesésével Marchisionak biztos helye van a kezdőben. A Roma másik játékosa Pablo Daniel Osvaldo eltiltás miatt kihagyja a találkozót, így szinte biztosra vehető, hogy Stephan El Shaarawy kezd majd Milanos csapattársával Mario Balotellivel, aki remek formában játszik 2013-ban: 8 mérkőzésen (Milan, Azzurri) 8 gólnál tart.

A remekül sikerült bemutatkozás után, várhatóan most is Mattia De Sciglio kezd majd a védelem bal szélén, míg Giorgio Chiellini szereplése továbbra is kérdéses.

Gianluigi Buffon 126. válogatott mérkőzésére készül, míg az U21-es válogatottból behívott Alessandro Florenzi második alkalommal öltheti majd magára a felnőtt válogatott mezét.

A máltai szövetségi kapitány Pietro Ghedin valószínűleg változtat majd a csapatán, amely pénteken 6-0-s vereséget szenvedett a csoport második helyén álló Bulgária otthonában.

A máltai válogatott legeredményesebb góllövője Michael Mifsud (36 gól) újra játszhat és újra megpróbálkozhat, hogy megszerezze első találatát a selejtezőben.

A világbajnoki selejtezők B csoportját vezető olasz válogatott kedden Máltára látogat, hogy tovább növelje az előnyét a Bulgáriával és a többi üldözővel szemben. 

Az Azzurri várható kezdőcsapata (4-3-3): Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, De Sciglio; Pirlo, Montolivo, Marchisio; Cerci, Balotelli, El Shaarawy

forrás: olaszfoci.hu