Recent comments

Friss Hírek

Montolivo: Balotelli egy szupersztár




Mario Balotelli ipari mennyiségben gyártja a gólokat, mióta klubot váltott és kedvenc csapata, az AC Milan játékosa lett.
 
Legyen szó a Serie A-ról, vagy éppen a nemzeti válogatottról. 

Mario a legutóbbi nyolc alkalommal, mikor pályára lépett, 10 gólt szerzett, egyedül korábbi egyesülete, az Inter ellen volt képtelen betalálni.
 
Sokan, sokszor mondtuk már; ha a 22 éves támadót elkerülik a balhék és csak a focira összpontosít, a legnagyobbak közé emelkedhet.

Ricardo Montolivo, Balotelli csapattársa természetesen hasonlóan vélekedik az olasz foci egyik legtöbbet emlegetett figurájáról:

„Málta szervezetten játszott, nehéz volt megtalálni a megfelelő lehetőségeket, de szerencsére van egy szupersztár a támadósorunkban, aki sokszor a különbséget jelenti. Úgy gondolom, Mario teljes mértékben tisztában van a képességeivel, és megtanulta, hogy nem szabad felülni a provokációknak.

Figyelemre méltó a teljesítménye, mióta csatlakozott a Milanhoz, remélem, nem fog megállni. Mostanra egy kész játékos lett belőle.” – nyilatkozta Montolivo a Málta elleni győzelmet követően.

forrás: azzurri.co.hu