Recent comments

Friss Hírek

Gattuso visszatért Milánóba


A San Siroban rendezett, 6-0-ra végződő gálameccsen a Milan korábbi legendájával, Gennaro Gattuso-val és jelenlegi csapatával, a svájci Sionnal játszott.


A svájci csapat meglátogatta otthoinában az olasz sztárcsapatot, ahol Gattuso-nak lehetősége nyílt ismét találkozni rajongóival, mivel a belépés ingyenes volt, nem szedtek jegyet.

A Milan Bojan duplájával, Traoré, Robinho, az ificsapatban játszó De Feo góljaival, valamint Kolloli öngóljával 6-0-ra győzött a mérkőzésen. Miután megünnepelte gólját saját csapattársaival, Robinho Gattuso-hoz futott és megölelte.

"Ez egy jó teszt volt és láthattuk a kevesebb lehetőséghez jutó játékosokat is."-mondta el Allegri a meccs után. "Nagyon jó volt újra látni Gattuso-t, különösen a játékos és edző kettős szerepében.

A Sion az első félidőben jól játszott és (Gattuso-nak) mindene megvan ahhoz, hogy sikeres edző legyen. Most van két napunk pihenni, mielőtt a Chievo-ra kezdünk koncentrálni.

Kilenc mérkőzés van még hátra és jó formában vagyunk, úgyhogy muszáj tartanunk ezt a formát, hogy megőrizzük a 3. helyünket, vagy esetleg még előrébb lépjünk.

forrás: azzurri.co.hu