Recent comments

Friss Hírek

Serie B: Döntetlen hozott a rangadó


Tegnap este sor került a hétvége első rangadójára Olaszországban, ha nem is az első osztályban, de a Serie B második, illetve harmadik helyezettje nézett farkasszemet egymással.


A találkozó azért is bírt különösen nagy téttel, mivel a második automatikusan juta majd fel a Serie A-ba, míg a harmadiknak külön selejtezőt kell vívnia a szezon végén, ha eggyel feljebb akar lépni.
 
A két csapat között összesen két pont volt a különbség a fordulót megelőzően, így egy hazai győzelem esetén a Hellas Verona megelőzte volna a Livorno csapatát. Ennek ellenére a vendég Livorno szerzett vezetést már a 10. percben, Paulinho góljával. Nem kellett azonban sokat várni az egyenlítésre, negyed óra múlva ugyanis Martinho egalizált a hazaiak részéről.

A 63. percben kiállították a Livordo védekező középpályását, Alfred Duncant (a 20 éves középpályás az Intertől érkezett kölcsönbe, az idei szezonban már a Serie A-ban is szerephez juthatott néhányszor). Az eredmény végül nem változott, ami azt jelenti, hogy a Livorno (59 pont) továbbra is két ponttal előzi meg a Verona csapatát (57 pont).

Hellas Verona-Livorno 1-1 (0-1)
G: Martinho 35. ill. Paulinho 10.
Kiállítva: Duncan 63.
forrás: azzurri.co.hu