Recent comments

Friss Hírek

Castan: Maradjon Andreazzoli




A Roma védője ezeket a szavakat elsősorban klubja vezetőségéhez intézte, ezzel próbálja megsürgetni őket, hogy a jelenlegi trénerrel dolgozzanak a következő szezonban is.
 
Az idén nyáron igazolt Castan szerint a Zemant váltó mester tökéletesen illik a klubhoz, és a játékosok hangulata is sokkal jobb, mióta ő vezeti az edzéseket. 
A Leggo című olasz újság a következőt kérdezte Castantól: mi változott Zeman távozása óta?

„Sok minden megváltozott. Most az edző beszél a játékosokkal. Most harmónia van. Zeman egy szót sem szólt hozzám hat hónapig. Andreazzoli az első napon megkérdezte, mit tetszik, és mi nem. Ha eljössz, és megnézed az edzésünket, azonnal rájössz, mennyire különbözik a korábbitól. Most a játékosok magabiztosabban edzenek, és ahogy a pályán láthatod, minden meccset úgy játszunk le, mint egy döntőt.”

Andreazzolit eredetileg csak átmeneti megoldásnak szánta a klub, azonban nagyon jól teljesítenek alatta: hat meccsen négy gőzelem, egy döntetlen, egy vereség.

„Bármit megtennék, hogy Andreazzoli maradjon. Ő egy remek ember, és egy jó edző. Véletlenül nem nyer valaki Serie A-meccseket. Egy sokkal komplettebb és kiegyensúlyozottabb csapat lettünk.”

forrás: azzurri.co.hu