Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Holland válogatott érkezhet nyáron


Jordy Clasie ügynöke, Wessel Weezenberg elismerte, hogy a Feyenoord fiatal középpályása kész lenne nyáron a Fiorentinához igazolni, ha kapna egy jó ajánlatot. 



A holland klub sportigazgatója Martin van Geel a héten megerősítette, hogy a Viola már tett egy hivatalos ajánlatot a 21 éves játékosért. És a középpályás ügynöke is ideális csapatnak látja a firenzeieket.

„Komoly projektbe kezdett a Fiorentina és készek vagyunk tárgyalóasztalhoz ülni velük, hogy ügyfelem jövőjéről egyeztessünk.” olvasható Weezenberg nyilatkozata az Algemeen Dagblad-ben.

„A Viola nem az a fajta klub, akik csak ész nélkül költekeznek. Olyan játékosokat keresnek, akikre valóban szükségük van.”

„Azonban ez nem azt jelenti, hogy már előrehaladott tárgyalások folynak. Idén már jártam Firenzében és egyértelművé vált számomra, hogy komolyan szeretnék megszerezni Clasiét.”

A 21 éves holland válogatott játékost korábban olyan klubokkal is kapcsolatba hozták, mint a Juventus, AC Milan, Roma, Arsenal és Tottenham, de jelenlegi szerződése 2015-ig a Feyenoordhoz köti.

forrás: olaszfoci.hu