Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Gyorsan felejtsük el ezt a meccset




Sima 2:0-ás vereséget szenvedett a Roma az egyik kiesőjelölttől a szombat délutáni bajnokin.

"A Palermo nagyon jó csapatnak tűnt számomra, látszott, hogy nagyon motiváltak és mindent megtettek a siker érdekében, ezért megérdemelten nyertek. Mi túlságosan szétestünk."- nyilatkozta a Roma mestere.

"Voltak gólszerzési esélyeink, Marquinhónak három is, míg Tottinak és Florenzinek egy-egy. Nagyon nehéz volt egy olyan Palermo ellen kialakítani gólhelyzeteket, mint ahogy az első félidőben játszottak. Persze ez nem változtat a saját értékelésemen, mert egyáltalán nem voltunk pontosak, ők viszont sokkal pontosabbak és akaratosabbak voltak az első félidőben. A másodikban kicsit változtattunk, de még az sem volt elég."

"A derbi? Kértem a srácokat, hogy felejtsék el ezt az eredményt, tanuljanak abból, amiből lehet és aztán már a következő meccsel foglalkozzanak. Nagyon érzelmes meccsre számítok, ami nagyon fontos lesz a tabellán elfoglalt helyezések miatt. Szeretnénk a tudásunk legjavát adni."

"Ami a kezdőt illeti, ha most játszanánk újra, akkor ugyanezt a csapatot küldeném pályára. Marquinhos kivételével ez ugyanaz a csapat volt, mint amelyik legutóbb játszott és akkor győztünk."

"Ami pedig Lamela szélső játékát illeti, ő már játszott ott és szerintem szeret ott játszani. Tud ő irányítót is játszani, de szerintem a szélen a legjobb." 


forrás: asroma.hu