Recent comments

Friss Hírek

Pirlo: Conte a legjobbak között


Egyre több dicséretet kap Antonio Conte, játékosok, edzők, szinte az egész olasz labdarúgás az ő érdemeit méltatja.

Ezúttal egyik játékosa, Andrea Pirlo fejtette ki véleményét róla.

„A jelenleg is aktív edzők közül az egyik legjobb. Bár csak első alkalommal vesz részt a BL-ben aktuális csapatával, már most megmutatta igazi értékeit.”

Contét a sok dicséret mellett azonban sokan szidják is, legutóbb épp a Bologna edzője fogalmazott meg kritikát felé a hétvégi bajnokit követően.

„Maradjon ez így, ez azt jelenti, hogy továbbra is nyerünk. Bizonyos embereket zavar, ha győzünk,ami rendben is van, de természetesen nem normális dolog, ha kövekkel és botokkal támadnak ránk, mikor a stadionhoz érünk. Sajnos ehhez hozzá kell szoknunk.”

A Juventuson kívül természetesen a válogatottban is érdekelt a karmester, az Azzurri következő találkozója pedig bár csak felkészülési mérkőzés lesz, a Brazília elleni mérkőzés mindig pikánsnak ígérkezik.

„Egy nagyon erős csapattal állunk majd szemben, természetes, hogy mindenki szeretne játéklehetőséghez jutni. Nem minden nap találkozik az ember a brazil csapattal, remek teszt lesz arra, hogy felmérjük, hol is tartunk.”

„Ami a világbajnokságot illeti, először még tovább kell jutnunk a selejtezőből. Miután ez megvolt, szeretnék a lehető legjobb formában lenni a VB-re.”

forrás: Juventusfc.hu