Recent comments

Friss Hírek

De Laurentiis: Akkor is erősek maradunk, ha Cavani távozik


A Napoli elnöke Aurelio De Laurentiis nem tartja kizártnak, hogy Walter Mazzarri és Edinson Cavani is távozik nyáron, és azzal igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, hogy nélkülük is erős marad a csapat.


A nápolyi klub első embere egy szombati rendezvényen beszélt az edzőről és az európai élcsapatok kívánságlistáján szereplő csatárról.

„Nem fogunk csalódást okozni a szurkolóinknak.” mondta De Laurentiis „Ha Mazzarri marad és Cavani távozik, építünk egy újabb erős csapatot.”

„Ha Mazzarri is távozik, akkor is remek csapatunk marad. Nem cserélném le Mazzarrit senkire, de ez csakis tőle függ. Mazzarri lecserélheti a klubot és az elnököt, de én nem cserélném el Mazzarrit senkire.”

„Én választottam őt és már évek óta sikeresen dolgozunk együtt. Ha elege van ebből, és szünetet akar, vagy más kihívásokra vágyik, akkor az csakis az ő döntése lesz.”

Mazzarri korábban kijelentette, hogy a szezon végéig nem foglalkozik a szerződése meghosszabbításával, annak ellenére, hogy az nyáron lejár.

Ami Cavanit illeti, nem lesz könnyű dolga a Napolinak ha meg akarják tartani, hiszen olyan élcsapatok állnak érte sorba, mint a Bayern München, a Real Madrid és a Manchester City.

„Szerintem Cavani maradni fog. Jelenleg ugyanis csak két olyan klub van, akik ki tudnák fizetni a szerződésében megszabott 70 millió eurós kivásárlási árat.” folytatta De Laurentiis.

„Cavani többször is bizonyította, hogy milyen szorosan kötődik a Napolihoz. De nyilvánvaló, hogy egy 25 éves srácot, mint Cavani csak foglalkoztatnak az olyan klubok, mint a Barcelona vagy a Real Madrid.”

Az elmúlt héten különösen feszültté vált a légkör az uruguayi támadó körül, ugyanis olasz bulvárlapok szerint a kétgyerekes családapa fejét elcsavarta egy 22 éves egyetemista és ennek is köze lehet a teljesítménye visszaeséséhez.

„Nem folyunk bele a játékosaink magánéletébe. Cavani egy focista, de ő is ember, így van saját élete, amihez semmi közünk.”

forrás: olaszfoci.hu