Recent comments

Friss Hírek

El Sharaawy: Mi vagyunk az új Olaszország


Az olasz válogatott csatár kettőse, Mario Balotelli és Stephan El Sharaawy barátsága régóta töretlen: az ifjú Fáraó boldog, hogy cimborájával együtt lehet a válogatottban is, és úgy véli: az ő jelenlétük már az új olasz válogatottat jelképezi.


A 20 éves El Sharaawy az utóbbi időben kevesebb gólt szerez, ezt pedig sokan Mario Balotelli érkezésének tulajdonítják. A Fáraó azonban eloszlatta a kételyeket, semmilyen konfliktus nincs köztük.

"Nem hiányoznak a gólok. Az első az eredmény, a teljesítmény, aztán jöhetnek a gólok. " - szögezte le rögtön El Sharaawy.


"Nagyon jól kijövünk Balotellivel, és őszintén örülök, hogy jól megy neki a játék. Rengeteget fejlődött, érett az utóbbi évben, mint játékos és mint ember is. Szerintem könnyedén a világ három legjobb játékosának egyikévé válhat. Az új Olaszországot jelképezzük Marióval, az új csapat főleg a fiatal játékosokra épít. 

Szerintem a fiatalokba vetett bizalom az egyik legfontosabb dolog a futballban. Boldog vagyok, hogy mostanában jól teljesítünk, de hiszem, hogy képesek vagyunk még jobbra. Prandelli ugyanazt kéri tőlem a válogatottban, mint Allegri a Milanban, a 4-3-3 bal oldaláról indulhatok, amit a legjobban szeretek. " - fogalmazott a Fáraó.

Az olasz válogatott legközelebb kedden lép pályára: világbajnoki selejtező mérkőzésen Málta csapatával játszik a squadra azzurra.

forrás: azzurri.co.hu