Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni győzelmet vár




Az Inter fiatal szakvezetője szerint csapata meg fogja nyerni a Derby d’Italiát, annak ellenére, hogy nem tartják őket esélyesnek.
 
Beszélt a motivációszerzés módjáról, az elvárásairól, és válaszolt egy ahhoz kísértetiesen hasonló kérdésre is, amit Conténak tettek fel.

 „Azért megyünk ki, hogy megnyerjük a meccset, és biztos vagyok benne, hogy az Inter jól fog tejesíteni.”

„Néhányan azt állítják, hogy kevés esélyünk van nyerni, de inkább megpróbáljuk hasznunkra fordítani, hogy esélytelenként tartanak számon minket, ez extra motivációt adhat.”

„Nyílt meccs lesz, bárhogy végződhet. Ugyanúgy közelítjük meg, ahogy az előzőt, talán egy teljesen másmilyen rendszerrel, de odatesszük magunkat holnap.”

„Ez egy nagyon fontos meccs, sokat jelent. Az Inter szempontjából nézve teljesen különböző a többitől. Az eredmények alapján ők idén a legjobb csapat a ligában. De mi meg szeretnénk mutatni hogy mire készülünk, és ez a meccs tökéletes alkalom.”

Az egyik erősségük, hogy nagyon jól készülnek rá a meccsekre, ezért kitűnőek az első félidőben. Erre nagyon figyelünk. Nem akarjuk hagyni sem azt, hogy a saját stílusukban játsszanak, sem azt, hogy ők diktálják a tempót.”


Conte nyilatkozatában nem zárta ki, hogy egyszer az Inter edzője lesz, Stramaccionit is megkérdezték a Juventus padjáról:

„Nehéz elképzelnem magamat a Juventus kispadján, azért is, mert még csak most kezdődött az edzői karrierem. Pár év múlva talán már máshol leszek, de valószínűleg nem ott…

forrás: azzurri.co.hu