Recent comments

Friss Hírek

Napoli: „Ötven százalék, hogy Cavani a Realba igazol”


Luis Cavani, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli támadójának, Edinson Cavaninak az édesapja a Marcának adott nyilatkozatában elmondta, megítélése szerint ötven százalék az esélye annak, hogy fia a nyáron a Real Madridba igazol.
 
Az uruguayi válogatott támadó iránt nem a „királyiak" az egyetlen érdeklődők, sajtóhírek szerint az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is szívesen látná a soraiban a 26 esztendős csatárt.

Cavani édesapja ugyanakkor úgy gondolja, ötven százalék az esélye annak, hogy fia a Real Madridban folytatja a pályafutását.

„A Napoli már számos csapat ajánlatát visszautasította. Azt gondolom, hogy az olaszok egy 60 millió eurós ajánlatra már rábólintanának" – kezdte Luis Cavani.

„Ötven százalék esélyt adok rá, hogy Edinson a Real Madridba igazol, de a spanyolokra nehéz tárgyalások várnak" – tette hozzá a futballista édesapja.

Cavani a 2012–2013-as szezon eddigi szakaszában 26 bajnoki mérkőzésen 20 gólt szerzett, ezzel vezeti a Serie A góllövőlistáját.

forrás: NSO