Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

 
 
A Serie A 30. fordulójában minden mérkőzést szombaton rendeznek, a SportKlub négy találkozót is megmutat aznap, a kínálatban szerepel a Derby d’Italia, vagyis az Internazionale-Juventus rangadó is!  
Internazionale-Juventus, szombat, 15:00, ÉLŐ
A Serie A 30. fordulójának leginkább várt mérkőzése a Derby d’Italia, vagyis az Internazionale-Juventus rangadó lesz. Az őszi, 219. párharcuk után a milánóiak örülhettek, a vendég Inter a 3–1-es győzelmével véget vetett a Juventus 49 mérkőzés óta húzódó veretlenségi sorozatának, így van miért visszavágniuk Pirlóéknak. Ha nem kap ki Conte mester együttese, újabb nagy lépést tesz a címvédés felé. 

Lazio-Catania, szombat, 17:00, felvételről
A Laziónak égető szüksége van a pontokra, hogy még esélye legyen a negyedik helyre, esetleg a dobogóra. A rómaiak szombati ellenfele, a Catania mindössze két ponttal és két hellyel van lemaradva a Sasoktól, így szoros mérkőzés várható.

Chievo-Milan, szombat, 18:25, ÉLŐ
A Milannak akár már a második helyre is van sansza a tabellán, a Napoli ugyanis annyit botlott mostanában, hogy a piros-feketék lassan beérik Cavaniékat, már csak egy győzelemre vannak tőlük. Balotelli és El Shaarawy a hátán cipeli a csapatot, a Chievo lehet a következő áldozatuk. 

Torino-Napoli, szombat, 20:45, ÉLŐ
Hamšík nem engedhetnek meg maguknak több botlást, különben a második pozíciójuk is veszélybe kerül. Az elsőről lassan már lemondhatnak, de az ezüstérem még az övék lehet, igaz, azért még meg kell küzdeniük a Milannal és a Fiorentinával. A Torino is kezdhet megnyugodni, a Bikák tíz ponttal előzik meg per pillanat a legjobb kiesőt, a Sienát. 

forrás: sportklubtv.hu