Recent comments

Friss Hírek

Inter: 18 millió eurót sem sajnálnának Robbenért


A német sajtó szerint a nyári edzőváltás előtt álló Bayern München jövendőbeli trénerének, Pep Guardiola érkezésével a sokszor öncélú, önző játékot produkáló holland klasszis, Arjen Robben távozhat a bajor klubtól, új csapata pedig az ismét a csúcsra vágyó Inter lehet.

A német Bild jelentése szerint az Inter nem teketóriázna, a nyáron azonnal lecsapna a holland szélső támadóra, akiért a milánói klub közel húsz, egészen pontosan 18 millió €-t sem sajnálna.

Robbent 2015-ig szerződés köti a német rekordbajnok együtteshez, azonban a holland világbajnoki ezüstérmes labdarúgó számára érdekes kihívást jelentene az angol (Chelsea), a spanyol (Real Mardid) és a német (Bayern München) bajnoki cím után az olasz aranyéremért folytatott harc és annak esetleges bezsebelése.

Az Interrel kapcsolatosan az utóbbi hónapokban több olyan pletyka is szárnyra kelt, miszerint a Nerazzurri vezetősége a nyári igazolási időszakban többek között egy szélső támadóval is szeretné megerősíteni a jelenlegi keretet, a pletykák szerint korábban így került képbe Dzsudzsák Balázs és Angel Di Maria a milánói fekete-kékeknél.

forrás: azzurri.co.hu