Recent comments

Friss Hírek

Milan: Angol csapatok szeretnék Abbiatit


Christian Abbiati ügynöke, Claudio Vigorelli elismerte, több angol csapat is érdeklődik az olasz kapus iránt, aki maradni akar és meghosszabbítani a 2013. nyarán lejáró szerződését.

 
A 35 éves olasz kapusnak 2013. júniusában jár le a szerződése, és továbbra is kérdéses a jövője a klubnál. Abbiati 1998-ban csatlakozott a Milanhoz és azóta 314 hivatalos mérkőzésen védett. Az idei szezonban 28 mérkőzésen kapott szerepet.

Claudio Vigorelli, a kapus ügynöke elárulta, több angol csapat is érdeklődik Abbiati iránt. “Ez igaz, több angol csapat is szeretné megszerezni, de erről még túl korai lenne beszélni. Először is, szeretnénk a Milannal tárgyalni a szerződéshosszabbítással kapcsolatban” – mondta Vigorelli.

“Christian nagyon nyugodt, tisztában van a képességeivel és a következő szezonban is szeretne maradni a csapatnál. 
Megvárjuk a vezetőség szándékait, addig nem tárgyalunk más klubbokkal. A szerződéshosszabbítási tárgyalás a szezon végeztével fog kezdődni. Abbiati a Milanból szeretne visszavonulni és mindannyian tudjuk hogy milyen szoros kapcsolat fűzi a rossonerihez” – fejezte be.

A korábbi olasz válogatott kapus milanos pályafutása alatt már megfordult kölcsönben a Juventusnál, a Torinónál és az Atletico Madridnál is.

forrás: acmilan.hu