Recent comments

Friss Hírek

Ventura: Büszke vagyok Cercire


A Torino szélsője Brazília ellen életében először magára ölthette az olasz válogatott mezét, és ezt a Torino csapatában nyújtott teljesítményével érdemelte ki.


A Toro edzője, Giampiero Ventura elmondta, nagyon büszke játékosára, szeretné ha maradna jelenlegi helyén, és még az is lehet, hogy Cercinek meg kell hívnia őt vacsorázni.

„Nagyon örülök Alessiónak, főleg úgy, hogy amikor megérkezett Torinóba, voltak mind fizikai, mind lelki problémái. Szerintem jó munkát végeztünk együtt, de a java még hátravan.”

„Brazília ellen debütálni a válogatottban különleges, és extra nyomást helyez az emberre, de ő megmutatta, hogy karakteres, minőségi játékos, aki meg akar harcolni a helyért.”

„Hogy köszönetképpen meg kell-e hívnia vacsorázni? Ez nem könnyű, meglátjuk! Örömteli látni, hogy ennyi játékosnak jól megy, miután beindítottam a karrierjüket. A Barinál például felfedeztem Leonardo Bonuccit és Andrea Ranocchiát, de ők elmentek, amikor komoly ajánlat érkezett.”

Ez Cercivel is könnyen előfordulhat, főleg, hogy nem is teljesen a Torino tulajdona, 50 százalékban a Fiorentina is birtokolja.

„Nem garantált hogy Cerci elmegy. Mi birtokoljuk az 50 százalékát, és mi segítettünk neki helyrejönni. A helyzet csak akkor változna, ha egy igazán nagy klub keresne meg egy ajánlattal.”

forrás: azzurri.co.hu