Recent comments

Friss Hírek

Inter: Sanchez-Icardi csatársor a következő szezonra?


A La Gazzetta dello Sport szerint az Inter előrehaladott tárgyalásokat folytat a korábbi Udinese, jelenlegi Barcelona támadóval.


Alexis Sanchezt korábban is szerette volna a soraiban tudni a fekete-kék klub, végül azonban a katalánoknál kötött ki. A chilei támadó egyre ritkábban kap szerepet a katalán óriás kezdőcsapatában, Olaszország és az olasz bajnokság pedig továbbra közel áll hozzá, így koránt sem elképzelhetetlen, hogy jövőre újra a Serie A-ban parádézzon.
 
Mindemellett többek között a Sportmediaset és a GdS is biztosra veszi, hogy a Nerazzurri gyakorlatilag megállapodott a Sampdoriaval, és Mauro Icardi 13 millió euróért költözhet Milánóba a nyáron.

Nem szeretnénk a szebb napokat látott Inter szurkolókat édes álomba ringatni, hiszen az elmúlt pár évben többek között Destro és Isla is a fekete-kékekhez szerződött az olasz sajtó szerint. Láthatjuk mennyi valóságalapja volt azoknak híreknek.

Másrészt Milito sérülése és a pocsék átigazolási politika után az a minimum, hogy Moratti alaposan megerősíti a klub támadósorát. 

A Palacio, Icardi, Sanchez hármas nem tűnik rossznak, első ránézésre.

forrás: azzurri.co.hu