Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Peluso meglepődött


A januárban igazolt, a 29 éves Federico Pelusot meglepte, hogy Conte mester ismét a kezdőben a jelölte péntek esti Napoli elleni mérkőzésre.


A korábbi Atalanta játékos nem várta neve elhangzását a kezdő 11 kihírdetésénél.

"Őszintén szólva nem számítottam arra, hogy kezdek, de a mester mindenkit számon tart. Mindannyian készen állunk, amikor számít ránk." mondta Peluso.

" Conte az oldalvonal mellől irányított engem az első félidő folyamán. Igyekszem betölteni minél több szerepkört, egyik posztot sem részesítem előnyben, hiszen tudom, ha sokoldalú vagyok, több lehetőségem van játszani."

"A Juvénál minden mérkőzésen a győzelemre vágyunk, ezért a mester nagyon alaposan felkészíti a megfelelő mentális állapotra a csapatot."

"Reméltem, hogy hamar be tudok illeszkedni a rendszerbe, hiszen már korábban dolgoztunk együtt Contéval."

A Juve jelenleg 6 ponttal vezeti a Serie A Scudetto vadászatát a Napoli előtt és fél lábbal már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében érezheti magát, miután a nyolcaddöntő első mérkőzését 3-0-ra nyerte idegenben, a Celtic otthonában.

"A Glasgow-i BL mérkőzés adta vissza a hitünket, de az a kis januári bukdácsolásunk ugyanakkor nem vágott minket teljesen földhöz. Tisztában vagyunk, hogy mik kellenek az ilyen nehéz pillanatok leküzdéséhez."


forrás: Juventusfc.hu