Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Fontos meccs következik


A válogatott mérkőzések miatt kisebb szünet következik a bajnokságban, ezért Andreazzoli úgy véli, a Parma elleni mérkőzés különösen fontos.

"Különösen fontos meccs lesz, hiszen a válogatott meccsek miatt szünet lesz majd a bajnokságban."- kezdte a sajtótájékoztatót Andreazzoli.

"Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, ezért a maximális tudásunkat kell beleadni, hogy meglegyen a győzelem. Udinében is nyerni akartunk, de néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted."

"Tudom, hogy Osvaldót sok kritika érte az Udinese elleni meccs végén kihagyott helyzetéért, de ő minden tőle telhetőt megtett és a csapattársai is nagyokat hibáztak. Egész héten edzett és végig ugyanolyan energikus és sikerre éhes volt, mint a többiek."

"Ami Florenzit illeti, nagyon sokoldalú játékos és amikor lehetősége van helyzetbe kerülni, akkor mindent megtesz a gólszerzés érdekében, hiszen fejben nagyon gyorsan kapcsol és nagyon jó szeme van a gólszerzéshez. Nagyon jó olyan játékossal dolgozni, aki ennyi helyen bevethető."

Mattia Destro és Miralem Pjanic még mindig sérült, valamint Toroszidisz is kidőlt.

"Akár vissza tudjuk állítani a három védős formációt, ez is egy lehetőség."

Andreazzolival a Roma az első vereséget követően 3 győzelmet és 1 döntetlent ért el és a csapat jelenleg a 7. a bajnokságban.

"Hogy hová juthatunk? Számomra a jövő most kimondottan csak a Parma elleni meccset jelenti. Önök folyton a BL-ről kérdeznek, de jelen pillanatban kevesen hinnének nekem, mert elég sok csapat van előttünk. 


Ha más célról beszélek, akkor sokan rémsütik, hogy nem vagyok ambiciózus és kevéssel is beérem, de nincs más cél egyelőre, mert mondom, mindig csak a következő meccsre koncentrálok." 

forrás: asroma.hu