Recent comments

Friss Hírek

Van der Vaart szívesen játszana a Serie A-ban



A Tottenham holland középpályása Rafael van der Vaart elismerte, hogy mielőtt visszavonul mindenképp szeretné kipróbálni magát az olasz bajnokságban is.
Több olasz élcsapat is érdeklődik a 29 éves holland válogatott játékos iránt - többek közt a Juventus, az Inter és a Roma is szeretné megszerezni.
Sajtóértesülések szerint az olaszok mellett a német Schalke is szeretné leigazolni a korábbi Hamburg játékost, aki azt is megjegyezte, hogy jól érzi magát a White Hart Lane-en.
„Egyszer szeretnék Olaszországban játszani. Sokan mondják, hogy a Serie A nem vonzó, de én máshogy érzek ezzel kapcsolatban.” mondta Van der Vart a holland Playboynak.
A holland középpályás ezután a jövőjéről beszélt: „olyan munkát szeretnék majd, ami az edzőé és a technikai igazgatóé közt van. Segíteni a játékosoknak – tartani velük a kapcsolatot. Manapság egy klub kerete nagyon bő és emiatt a játékosok nem kapnak elég figyelmet. Van, hogy azokkal a játékosokkal, akik nincsenek a reflektorfényben, úgy bánnak mint a szeméttel.”
olaszfoci.hu