Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Berlusconi meg akarja tartani Silvát




Úgy tűnik az AC Milan végül visszautasítja a Paris Saint-Germain 47 millió eurós ajánlatát, amit Thiago Silváért tettek, a klub alelnöke Adriano Galliani ugyanis bejelentette, hogy Silvio Berlusconi meg akarja tartani a belsővédőt.
A brazil válogatott játékos már nagyon közel került a francia klubhoz, miután a Galliani kedden Párizsba utazott, hogy tárgyaljon a PSG sportigazgatójával Leonardoval.
Azonban nem sikerült megállapodniuk, és miután Galliani visszatért Milánóba elismerte, hogy a klub elnöke mégsem akar megválni a hátvédtől.
„Úgy tűnik, Berlusconi elnök úr ellenáll a PSG ajánlatának és szeretné megtartani Thiago Silvát.” mondta a 74 éves szakember a Sky Sport 24-nek.
Történt ez nem sokkal azután, hogy a Milan több játékos - Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Kevin-Prince Boateng és Stephan El Shaarawy- is tiltakozott a 27 éves játékos eladása ellen.
Szerdán reggel a Rossoneri első embere még azt nyilatkozta, hogy a klub gazdasági nehézségei miatt el kellene adniuk Silvát, ugyanis a francia klub által kínált 47 millió euró sokat segítene rajtuk.
Ugyanakkor később a nap folyamán Leonardo elismerte a sajtónak, hogy nem sikerült közös nevezőre jutniuk a Milannal, ezért a PSG fontolóra veszi, hogy talán letesz a hátvéd megszerzéséről.
Thiago  Silva 2009-ben a Fluminensétől érkezett a San Siroba, és azóta meghatározó tagjává vált a Milannak és a világ egyik legjobb belsővédőjévé nőtte ki magát.

olaszfoci.hu