Recent comments

Friss Hírek

Udinese: Eladnák Asamoaht és Islát



Az Udinese nyáron eladja két fiatal tehetségét Kwadwo Asamoah-t és Mauricio Islát, állítja a játékosok ügynöke.
Mindkét középpályás remekelt idén a Friuliba és több európai élcsapat figyelmét is felkeltették.
A játékosok ügynöke Claudio Vagheggi úgy véli, hogy a Zebrette már több klubbal is megkezdte a tárgyalásokat, így egyre valószínűbb, hogy nyáron távozik a két fiatal.
„A játékosok értékét az Udinese fogja meghatározni – azt hiszem el akarják adni őket, én legalábbis így látom” mondta Vagheggi a Radio Sportnak.
„A tárgyalások már folynak, de azt nem tudom kikkel egyezkednek. A játékosnak ki kell várniuk, amíg a felek megegyeznek. Bár a klub el akarja őket adni, az áruk magas lesz, mert értékes játékosok.”
„Az Inter és a Juventus is érdeklődik irántuk, de rajtuk kívül még sokan mások is. Amikor a top klubokról beszélünk, nincs felállított sorrend, mert mind a világ élmezőnyéhez tartoznak.”
„Az Udinese már keresi az alternatívákat az ügyfeleim helyett, de hogy mikor kerül sor az üzlet megkötésére, nem lehet tudni. Ez csak az Udinesétől függ. Mi most várunk. Mindenesetre a tárgyalások már megkezdődtek.”
A 23 éves Isla a bajnokság 2011-12-es szezonjában 21 mérkőzésen lépett pályára és 3 gólt szerzett, míg Asamoah 31 mérkőzésen szerepelt és ő is három gólig jutott – ezzel nagy részük volt abban, hogy az udinei caspat a harmadik helyen végzett és kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába.
olaszfoci.hu