Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Még nem állunk készen


Cesare Parandellit, az olasz válogatott szövetségi kapitányát alaposan meglepte csapata pocsék védekezése az oroszok elleni felkészülési mérkőzésen, ahol 3-0-ás vereséget szenvedett az Azzurri. Az olasz mester a vereség és a bundabotrány ellenére azonban állítja: Olaszország nemsokára csak a fociról fog beszélni.
„Oroszország már készen áll a 2012-es Európa-bajnokságra, mi azonban még nem. Nincs sok időnk, hogy változtassunk, hiszen június 10-én már a spanyolokkal játszunk. Meglepődtem a védelem gyengeségén, így kénytelen vagyok kipróbálni valami mást, még ha szorít is az idő, hogy stabilabbak legyünk hátul.”
„Természetesen minden játékos zaklatott volt, de abban egyetértettünk, hogy jobb volt egy barátságos mérkőzésen beleszaladni ebbe a pofonba, így van még esélyünk a hibák kijavítására.„
Ami az újabb, fogadási csalásokkal kapcsolatban kirobbant botrányt és a nemzeti válogatottat illeti: „Nehéz így játszani, de meglátják, Olaszországban hamarosan csak a fociról fognak beszélni.”- zárta a nyilatkozatát optimistán a szövetségi kapitány.
azzurri.blog.hu