Recent comments

Friss Hírek

Pescara: Verrattiről és Insignéről tárgyalnak a Napolival


A Pescara elnöke Daniele Sebastiani megerősítette, hogy tárgyalnak a Napolival több játékosukról is – többek közt Marco Verrattiről és Lorenzo Insignéről. 

A Pescara 20 év óta először játszhat az olasz élvonalban, de edzőjük Zdenek Zeman a Romhoz igazolt és a hírek szerint több kulcsjátékosukat is leigazolnák az élcsapatok.

A középpályás Verrattit, a védő Marco Capuanot, és a Pescara és a Napoli közös tulajdonában lévő Insignét is kapcsolatba hozták más klubokkal, és most Sebastiani elismerte, hogy már tárgyalnak Aurelio De Laurentiissal a Napoli elnökével.

„Telefonon beszéltem De Laurentiissal.” mondta Sebastiani a Marte Sport Live-nak.

„Szeretnénk megállapodni ezért hamarosan személyesen is találkozni fogunk. Van néhány játékosunk, akik a Napoliba igazolhatnak, de tőlük is érkezhetnek hozzánk. Jó kapcsolatot akarunk kialakítani az Azzurrival és eddig jól haladnak a tárgyalások De Laurentiissal.”

„Szeretnénk megtartani Verrattit és Capuanot még egy évig – ezzel azok a csapatok is jól járnának, akik majd megveszik őket. Nálunk fejlődhetnének, úgy hogy közben nincs rajtuk óriási nyomás. És ugyanez vonatkozik Insignére is.”

Insigne remekelt az elmúlt szezonban a Pescarában -37 mérkőzésen 18 gólt szerzett-, azonban kölcsönszerződése lejárta után nyáron visszatér a Napoliba.

„Lorenzo egy született tehetség. Szeretnénk, ha egy újabb szezont nálunk töltene, azonban De Laurentiis is szeretné őt a csapatába.”

„Verrattiről beszéltem már a Napolival, a Juventussal és sok más klubbal is. Majd meglátjuk mi lesz. De szeretnénk megszerezni néhányat az Azzurri játékosi közül.”

olaszfoci.hu