Recent comments

Friss Hírek

Parma: Vak árverésen döntenek Giovinco jövőjéről



Sebastian Giovinco ügynöke és a Parma elnöke is elismerte, hogy eddig nem tudtak tárgyalni a Juventissal az olasz válogatott csatárról, akinek így valószínűleg egy úgynevezett vak árverés dönt majd a jövőjéről.
A fiatal csatár játékjoga a Parma és a Juventus közös tulajdonában van és egyre közeledik az időpontja, hogy eldöntsék meghosszabbítják a szerződést, vagy az egyik klub megveszi a teljes játékjogát.
„Még nem találkoztunk a Bianconerivel és a klubok sem tárgyalnak ez ügyben.” mondta a csatár ügynöke Andrea D’Amico a Sportitaliának.
„Talán jövő héten rátérnek Giovinco ügyére. A Parma jelezte felém, hogy az Inter is érdeklődik ügyfelem iránt.”
A Parma terve az, hogy megveszik Giovinco játékjogának a Juventusnál lévő felét is, majd eladják az Internek.
Ha a  Ducali és a Juventus június 22.-ig nem tud megállapodni a játékos sorsáról, akkor egy úgynevezett vak árverés következik, amikor mindkét klub egy zárt borítékba helyezi el az ajánlatát és a nagyobb összeg ajánlójáé lesz a játékos.
„Eddig még nem találkoztunk, így nem is születhetett megállapodás a Bianconerivel.” mondta a Parma igazgatója Pietro Leonardi.
„A jövő hétig biztos, hogy nem is találkozunk, így valószínűleg egy vak árverés dönt majd a játékos sorsáról.”
Sajtóértesülések szerint a Juventusnál még bíznak benne, hogy megállapodhatnak a Parmával és készek felajánlatni Giovinco játékjogának 50 százalékáért 13 millió eurót.
olaszfoci.hu