Recent comments

Friss Hírek

Moggi: Szerintem Suarez lenne az ideális választás a Juventus számára



Luciano Moggi, a zebrák ex-sportigazagtója a calcionews24.com-nak adott interjújában kijelentette, hogy Isla és Asamoah remek vásár a Juventus számára, ám a csatársorba mindenképpen Suarez leigazolását ajánlja a jelenlegi vezetőségnek.
"Isla és Asamoah érkezésével azt is mondhatjuk, hogy a középpálya elég erős lett. Két remek igazolásról van szó, akik nagy hasznára lesznek a csapatnak, hiszen jövőre három kiírásban is helyt kell állnia majd a zebráknak: a bajnokságban, a Championsban és az olasz kupában is. Az is megeshet, hogy egyikőjük a kispadon ragad, de a nagy meccsterhelés mellett ez sem lesz probléma."
"Szerintem Luis Suarez lenne az ideális választás a Juventus számára. A véleményem szerint Dzeko és Van Persie egy szinten vannak Borriellóval, egyikük sem jobb technikailag az olasz támadónál. Giovinco? Nem a Juvén múlik a sorsa, hanem azon, hogy egyeznek meg a Parmával a játékjogának másik feléről. A védelem? Szerintem nincs szükség új játékos igazolására, hiszen messze a legjobb volt az egész Serie A-ban. Talán 1-1 minőségi csere játékos érkezése nem lenne rossz."
juventushungary.hu