Recent comments

Friss Hírek

Milan: Visszautasították a PSG Silváért tett ajánlatát



A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Milan a napokban visszautasította a Paris Saint-Germain Thiago Silváért tett 40 millió eurós ajánlatát.
Az olasz lap szerint a Rossoneri visszautasította a PSG ajánlatát, ami nem kevesebb volt, mint 34 millió euró + 6 milliós bónusz, ami összesen 40 millió euró – ez ugyanannyi, mint amennyit korábban a Barcelona ajánlott a világklasszis hátvédért.
Az már egyértelmű, hogy a két klub jobban akarja a brazil válogatott játékost, mint bárki más, így várhatóan még ennél is magasabb ajánlatok érkeznek a Rossoneri átigazolási ügyeivel foglalkozó Adriano Gallianihoz.
Kérdés, hogy meddig lehet nemet mondani ezekre az ajánlatokra (45-50 millió?) –ugyanígy Zlatan Ibrahimovic esetében- egy pénzügyi nehézségekkel küzdő klubnak.
Egyes hírek szerint a klub elnöke Silvio Berlusconi rettenetesen kiakadt Gallianira, amiért korábban visszautasította a PSG Ibrahimovicért tett 40 millió eurót ajánlott.
Mindenesetre a Milan már azon dolgozik, hogy az elkövetkező években ne legyen gondja a védelemmel: egyre valószínűbb, hogy érkezik Francesco Acerbi a Chievotól, az elmúlt két évben Zeman kezei alatt (Foggiában, majd a Pescarában) sokat fejlődő 22 éves  Simone Romagnoli is visszatér Milanelloba és remek védőpárost alkothatnak majd a jövőben a még csak 19 éves De Sciglioval.
olaszfoci.hu