Recent comments

Friss Hírek

Milan: Romagnoli visszatér?


A jelentések szerint a Milan visszavásárolja a teljes játékjogát Simone Romagnolinak, aki jelenleg az olasz másodosztályban első helyezést elérő Pescara csapatában szerepel.



Mint ismert, a védelemből Alessandro Nesta és Gianluca Zambrotta is távozott, jelenleg pedig Thiago Silva, Philippe Mexes, Daniele Bonera és Mario Yepes középhátvéd, így legalább még két játékosra szükség van.
A hírek szerint Francesco Acerbi mellett a 22 éves Simone Romagnolit is megszerzi a csapat, utóbbi 2010. nyarán csatlakozott – közös tulajdonjog értelmében – a másodosztályban szereplő Foggiához, majd a Pescarához. Utóbbi Zdenék Zeman vezetésével feljutott az olasz élvonalban, és napokkal ezelőtt kinevezték az AS Roma vezetőedzőjének. Továbbá a szakvezető kijelentette, vinné magával Romagnolit az olasz fővárosba.
A fiatal védő 2007-ben érkezett a Milanhoz, és az Ifjúsági akadémián nevelkedett. A 2009/2010-es idényben pedig csapatkapitánya volt a Milan Primaverának.
Eközben még mindig folynak a tárgyalások a Genoa, a Chievo és a Milan között Francesco Acerbi jövőjét illetően, várhatólag a piros-feketék megvásárolják a Chievótól a tulajdonjogot.
acmilan.hu