Recent comments

Friss Hírek

Milan: Robinho a Santosba tart?


Robinho, a Milan brazil támadója elmondta, szeretne visszatérni a brazil válogatottba, és egy napon biztosan magára ölti majd a Santos mezét. Robinho 2010. nyarán 18 millió euróért érkezett a Milanhoz a Manchester Citytől, és azóta több hullámvölgy kíséretében 85 mérkőzésen 25-ször volt eredményes. 
 A közelmúltban többször felmerült Robinho távozásának a lehetősége. Többek között a Malaga és a brazil Santos is szeretné megszerezni a brazil cselgépet, viszont hivatalos ajánlat még nem érkezett, és a Milan vezetősége is megerősítette, Robinho maradását.

 A brazil támadó nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne visszatérni a Selecaóba, és egy nap visszatér a Santosba. “Brazília jó felkészülést mutat az olimpiára. Nyílvánvaló, szeretnék visszatérni a brazil válogatottban, mert szeretek Menezesszel együtt dolgozni. Santos? 

Van egy kiváló kapcsolatom a klubbal, és egy napon visszatérek hozzájuk, hogy most vagy a jövőben azt nem tudom” - mondta Robinho a brazil sajtónak. Santos egyébként már bejelentette szándékát Robinho megvételére, azonban fizetni nem szeretne érte, csak kölcsönvenné a támadót. 

A Milan viszont nem szeretné kölcsönadni, így várhatóan marad.

acmilan.hu