Recent comments

Friss Hírek

Milan: A PSG 77 millió eurót kínál Silváért és Ibráért


Sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain Thiago Silva mellett Zlatan Ibrahimovicot is le akarja igazolni és készek lennének kifizetni a Milannak a két játékosért összesen 77 millió eurót. 

A Rossoneri alelnöke Adriano Galliani kedden a francia fővárosba utazott, hogy tárgyaljon a PSG sportigazgatójával Leonardoval a brazil védőért tett 42 millió eurós ajánlatukról.

Azonban az RMC Sport szerint nem Thiago Silva a milánóiak egyetlen játékosa, akit Leonardo szeretne megszerezni a francia csapatnak.

A fővárosi klub bónuszokkal együtt 47 millió eurót kínál Thiago Silváért plusz 30 millió eurót Ibrahimovic, ami így összesen 77 millió euró.

„Thiago Silva távozása óriási veszteség lenne, de ha Zlatan is elmegy az még tovább rontja a helyzetet.” mondta egy a Milanhoz közeli forrás az RMC Sportnak.

Ugyanakkor a Sky Sport Italia szerint kevés az esély arra, hogy a Rossoneri két kulcsjátékosától is megváljon nyáron.

A Milan játékosai elégedetlenek a klub átigazolási politikájával, tegnap Cassano azt nyilatkozta, hogy a brazil védő távozásával a Rossoneri elvesztené a csapat 50 százalékát és nélküle legfeljebb a Bajnokok Ligája indulásért harcolhatnának.

A jövőre a Bajnokok Ligájában is induló PSG közel áll a Napoli csatára Ezequiel Lavezzi megszerzéséhez is.

olaszfoci.hu