Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Malága Robinhót akarja


A BL-be készülő Málaga szeretné megszerezni az AC Milan sérülékeny támadóját, a régóta formán kívül futballozó Robinhót.



A korábban a Real Madridban és a Manchester Cityben is pallérozódó Robinho igazán eddig egyik európai topcsapatnál sem tudott gyökeret verni. Jelen állás szerint úgy tűni, Milánóból is kifelé áll a szekere rúdja.

A játékos jelenlegi helyzetéről ügynöke, Juan Figer nyilatkozott a calciomercato.com-nak. "Robinho jól érzi magát a Milannál, így csak a rossoneriktől függ a sorsa. Ha el akarják adni, akkor menni fog.

 A Brazíliába való hazatérés nem valószínű - bár soha nemond, hogy soha -, már csak azért sem, mert a Málaga valóban szeretné megszerezni játékos.

 Viszont - a legnagyobb tisztelettel - azt kell mondanom, hogy nem hiszem, hogy a spanyolok megengedhetnek maguknak egy ilyen szintű játékost."

Elég furcsa ezt hallani egy olyan játékos ügynökének a szájából, aki heti 160 ezer fontos fizetésért, és 32,5 millió fontért eladta magát az akkor még igencsak gyengécske, olajmilliárdokból pénzelt Manchester Citynek...

 Vagy az ügynök tájékozatlan, és fogalma sincs, hogy a Málaga lett a spanyol futball Cityje

Robinho az elúlt szezonban 28 bajnokin 6 gólt rúgott a Milan színeiben.

sport365.hu