Recent comments

Friss Hírek

Milan: Hosszabbítanának Nestával



A Milan alelnöke Adriano Galliani egy interjúban célzott rá, hogy a rossz anyagi helyzetben lévő Rossoneri mégis hosszabbíthat Alessandro Nestával, aki korábban már bejelentette a távozását.
Az olasz válogatott hátvéd a szezon végén bejelentette a távozását Gennaro Gattuso, Mark Van Bommel, Filippo Inzaghi és Gianluca Zambrottával együtt – miután mindnyájuknak lejárt a szerződése.
A Milannak azonban nincs pénze új védők igazolására és egyenlőre a Chievo és a Genoa közös tulajdonában lévő Francesco Acerbi érkezése sem biztos.
Az il Corriere dello Sport szerint Nesta visszatérhet a Rossonerihez, miután még nem talált új klubot.
„Nesta? Már beszéltem vele, majd meglátjuk. Felajánlottam neki egy 1 éves szerződést és most várunk, hogy mi lesz a védelmünkkel.” mondta a klub átigazolási ügyeiért felelős Galliani.
„Amikor Nesta bejelentette, hogy távozni akar, azonnal elkezdtem dolgozni Acerbi megszerzésén, mist viszont várunk és majd meglátjuk mi lesz.”
A Milannál Daniele Bonera, Philippe Mexes, Mario Yepes és Thiago Silva is bevethető belsővédőként.
Nestát kapcsolatba hozták több észak amerikai csapattal is és egyenlőre úgy tűnik, a New York Red Bulls számára túl magasak a védő bérigényei. Az olasz lap szerint a Milan Andrea Dossena megszerzését is fontolgatja a Napolitól.
Galliani pénteken azt nyilatkozta, hogy a Rossoneri a nyári átigazolási időszakban már csak két játékost fog igazolni: egy belső védőt, aki Acerbi vagy Nesta lehet és egy középpályást (Flamini vagy Aquilani).
olaszfoci.hu