Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani kavar




Adriano Galliani jó szokásához híven néhány hírmorzsát “hintett el” újságírók előtt. Ami érdekes: szavaival szinte minden a napokban nyilvánosságra került értesülést tagadott.
“Thiago Silva ügye után nyugodtak vagyunk, van más, amiről beszélnünk kell. Először is Boateng és a Real kapcsolatáról. Sohasem érdeklődtek” - jelentette ki Galliani. A sportvezető kijelentésével szinte egy időben a milannews.it arról ír, hogy a Milan vezetősége visszautasította a Real madrid ajánlatát, amely Boatengért cserébe Sahint és Diarrát kínálta. Galliani ugyanis pénzt szeretne…


Visszatérve Galliani nyilatkozatára. “Hogy Robinho megye-e Malagába? Semmi konkrétum nincs még” – mondta. Kaká visszatérése mennyi az esély? – folytatta a sportvezető. “A fizetése elérhetetlen az olasz csapatoknak , 100 százalék, hogy Kaká nem jön vissza a Milanba.”
Ezek után akár meglepőnek is nevezhetjük, hogy a Corriere dello Sport mai számában arról ír, hogy Galliani és Perez barátsága jó alapot jelent a szurkolóknak arra, hogy reménykedjenek a brazil aranylabdás visszatérésében.
acmilan.hu