Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Ederson hamarosan aláír


Ederson ügynöke elismerte, hogy már csak néhány apróbb részletben kell megállapodniuk a Lazioval és hamarosan alá is írhatják a szerződést. 

A brazil középpályás elhagyja nyáron a Lyont, miután lejáró szerződését nem hosszabbítják meg. A Lazio már hónapok óta tárgyal a 26 éves játékossal és úgy tűnik ennek meg is lett az eredménye. Ederson ügynöke ugyanis megerősítette, hogy a középpályás hamarosan az olasz fővárosba utazik.

„[Lazio elnöke, Claudio] Lotito már legalább öt éve figyeli ügyfelemet, aki már alig várja, hogy Olaszországban játszhasson.” mondta Antonio Caliendo a Radio Mana Mana Sport-nak.

„Ederson a Lazio játékosa lesz, bár Brazíliából és Portugáliából is kapott komoly ajánlatokat. Beszéltem Lotitoval és [sport igazgató, Igli] Taréval és már csak néhány apróbb részletben kell megállapodnunk. A lényeg, hogy mindkét fél szeretne minél hamarabb pontot tenni az ügy végére. Hamarosan visszatérek Rómába és bízom benne, hogy a szerződés aláírására is sor kerül rövid időn belül.”

„Ederson egy héten belül visszatér Brazíliából és a Lyoni konzulátuson kikéri az olasz útlevelet. Ezután pedig alá is írhatjuk a szerződését a Lazioval.”

olaszfoci.hu