Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Nem veszik meg Borriellot


Nem él szezon végi opciós vásárlási jogával a Juventus Marco Borriello játékjogát illetően - állítja a Sky Sport24. Az olasz csatár az AS Roma együttesénél Luis Enriquétől kevés játéklehetőséget kapott, így januárban kölcsönbe a Zebrákhoz szerződött, akik most 8 millió euró ellenében véglegesíthetnék őt, de úgy néz ki, ezt nem fogják megtenni.
Marco Borriello igazi vándormadár, hiszen korábban többek között a Milan, a Sampdoria, a Genoa és a Romacsapatában is megfordult, igazán jó szezont azonban csak a Genoánál produkált, ott 35 meccsen 19 gólig jutott. A Bianconeri vezetőedzője, Antonio Conte Matri cseréjének szánta őt, de hiába produkált Matri csapnivaló tavaszt, Borriello sem teljesített jobban, mindössze kétszer talált be: a Cesena ellen győztes gólt szerzett, a Novara ellen pedig a 4-ből 1 találattal vette ki a részét.
Conte többször is bizalmat szavazott neki, így az utolsó fordulóban és a kupadöntőn is, most azonban úgy tűnik, elfogyott a türelem: a Sky értesülései szerint a Juventus egy találkozó keretében tudatta a Giallorossi vezetőségét, hogy nem kívánják kivásárolni a 7-szeres válogatott támadót, mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Hogy Borriello marad-e Romában, amennyiben a Juve nem számít rá, az a jövő zenéje.
azzurri.blog.hu