Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Megszerezhetik Islát és Asamoah-t



A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus jó úton halad afelé, hogy 18 millió euróért megszerezzék az Udinese két kiválóságát Mauricio Islát és Kwadwo Asamoah-t.
Az olasz lap információi szerint a felek jövő héten újra találkoznak és már csak az apróbb részletekben kell megegyezniük.
Ugyanakkor az Udinese szeretne meghallgatni több ajánlatot is – többek közt az Interét és a Manchester Unitedét - mielőtt elengedné játékosait Torinóba.
További problémát jelenthet az átigazolási díj. Az Udinese szerint a két játékos értéke 10-10 millió euró, viszont a Juventus 18 milliót fizetne a kettőért együtt.
A ghánai középpályás a bajnokság idei szezonjában 31 mérkőzésen három gólt szerzett, míg a chilei válogatott játékos –aki egy sérülés miatt a szezon második felének egy részét kihagyta- 21 meccsen szerepelt.
A hírek szerint az Udinese edzője Francesco Guidolin szívesen látná csapatában a Bianconeri fiatal duóját Luca Marronét és Ciro Immobilét, így nem kizárt, hogy őket is bevonják az üzletbe.
olaszfoci.hu