Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Krasic el akarja hagyni Olaszországot



Sajtóértesülések szeriont a Lazio újra megpróbálkozik Milos Krasic leigazolásával a Juventustól, azonban a szerb szélső a kiábrándító szezon után inkább elhagyná Olaszországot.
A Biancocelesti már januárban is megpróbálkozott a szerb válogatott játékos leigazolásával, azonban hiába állapodtak meg a Bianconerivel, a középpályás –abban bízva hogy az edző Antonio Conte a szezon második felében több szerepet szán neki- elutasította az ajánlatot.
Krasic, aki korábban a Zenitnek is nemet mondott, azóta megváltoztatta véleményét és kész távozni a Juventus Stadiumból, miután az idei szezonban mindössze 7 bajnokin lépett pályára.
Miután Vladimir Petkovicot kinevezték a Lazio edzőjének, a klub vezetői újra találkoznak a korábbi CSZKA Moszkva játékossal. A fővárosi klub szerint Krasic épp beleillik az érkező edző terveibe.
Azonban két komoly problémával is szembe kell nézniük: Először, hogy ők egyenlőre csak kölcsönbe szeretnék megszerezni a szélsőt, a Juventus viszont végleg megválna tőle.
Másodszor –ami a nagyobb probléma- hogy a 27 éves játékos nem akar Rómába költözni, el akarja hagyni Olaszországot. Angliában szeretné folytatni pályafutását, de a hírek szerint a Zenit ajánlatát is kész újra átgondolni.
olaszfoci.hu