Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Álomajánlat Cavaniért


A goal.com értesülései szerint elképesztő ajánlatot készül tenni a Juventus a Napoli uruguayi támadójáért, Edinson Cavaniért. A weboldal szerint Marotta a korábbi ajánlatokat rendesen megfejelve 40 millió eurót és Alessandro Matri játékjogát ajánlja fel a dél-olasz klubnak, miután a Juve továbbra is keresi azt a sztárcsatárt, aki képes lehet hozni a szezononkénti 20 gólos átlagot.
Antonio Conte Varsóban tekintette meg a Lengyelország-Görögország találkozót, méghozzá a lengyelek gólvágója,Robert Lewandowski miatt. Conte továbbra is keresi a megfelelő embert a csatársor megerősítésére, miután az idei szezonban a házi gólkirály Matri is mindössze 10 bajnoki gólig jutott. 
Lewandowskit a Dortmund 2 évvel ezelőtt 14 millió euróért szerezte meg, de ma már bőven 20 millió fölött van az értéke, a német klub pedig nem szívesen válna meg tőle. A Juve első számú célja azonban továbbra is Edinson Cavani megszerzése, ami komoly feladat elé állítja Marottáékat.
Cavani szintén 2 évvel ezelőtt igazolt jelenlegi csapatához a Palermo gárdájától, jelenlegi állomáshelyén ezidáig 61 bajnokin 44 gólt szerzett, de gólt szerzett az Olasz Kupa döntőjében a Juve ellen és jól szerepelt a Bajnokok Ligájában is.
 A Juventus érdeklődéséről hetek óta hallani, de a Matador mindig azt mondta: jól érzi magát Nápolyban. A hírek alapján a Juve első ajánlata 15 millió + Matri volt, amit De Laurentiis visszautasított, de úgy néz ki, a Zebrák komolyabb áldozatra is hajlandóak lennének és Matri mellé a kezdeti pénzösszegnek majdnem a háromszorosát ajánlja fel. Alessandro Matri 15,5 millió euróért cserébe került Torinóba, így ez a jelenlegi ajánlat összesen több mint 55 milliót ér.
A kulcsot a klubváltáshoz két dolog jelentheti. Egyrészt Cavani szeretne a BL-ben bizonyítani, ami jövőre a Napoliban nem, a Juvéban viszont megadatna neki. Ezen kívül a hírek szerint kevesli jelenlegi, 2,8 milliós fizetését és szeretne 500 000 euróval töbet kapni, De Laurentiis azonban nem szeretne ennyit adni neki. Ezzel szemben a Bianconeri 5 milliós fizetéssel csábítja az uruguayit.
azzurri.co.hu