Recent comments

Friss Hírek

A Juve és a Roma is Rolandot akarja



Az átigazolási piacon is egymásnak feszül idén a két rivális klub, a Roma és a Juventus komoly harcba szállt a Porto védőjének megszerzéséért. S bár a bajnokságban a csatározás egyértelműen a Juve sikerét hozta korántsem biztos, hogy a történet hasonlóképp végződik a tárgyalóasztaloknál is.

Sabatini ugyanis eltökélten harcol a Giallorossi megerősítéséért, s őszintén szólva a Farkasok sportigazgatóját jobban is kell hajtsa a hév, a római klub szurkolói ugyanis aligha bocsátanának meg még egy, az ideihez fogható gyenge szezont az újabbnál újabb projektbe fogó klub vezetőségének.
A fővárosiak ennek megfelelően nagy elánnal kezdték meg hetekkel ezelőtt a 26 éves portugál válogatott ostromát, de valahogy a nagy egyezkedés közepette kifogyott a Farkasokból a szufla, s színre lépett a torinói klub.
S nemcsak hogy színre lépett, az O'Globo szerint immáron a játékos megszerzésének favoritjává is lépett elő, a Zebrák 11 millió eurósajánlata azonban még mindig kevésnek bizonyult a Porto áldásának megszerzéséhez.

A portugál klub ugyanis 15 millió alatt nem hajlandó megválni csillagától, így pedig kezdődhet újra a verseny; ki hajlandó előbbteljesíteni a luzitánok követelését?
azzurri.blog.hu