Recent comments

Friss Hírek

Inter: Új stadiont akarnak



Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter a közeljövőben komoly projektbe vág, melynek során a 2016/2017-es idény kezdetére a fekete-kék milánói együttes birtokba veheti vadonatúj stadionját.
A Nerazzurri jelenleg a városi rivális Milannal osztozik a San Siro stadionon, ám ezt a létesítményt mindkét együttes a városi önkormányzattól bérli, ami egy igen jelentős összeget tesz ki az éves költségvetésből.
Ezt kiküszöbölve a Moratti család azt tervezi, hogy hamarosan hátat fordít a San Sirónak és egy saját építésű létesítményébe költözik, megnövelve ezzel a stadionból származó klubbevételeket.
Erre az örömteli eseményre azonban még 2016-ig minden bizonnyal várniuk kell a Nerazzurróknak, ugyanis az Inter nemrégiben eddig hosszabbította meg a bérleti szerződését a Meazzában, ám a klub elnöke, Massimo Moratti a 2016/2017-es idényt már az új létesítményben szeretné megkezdeni, ami az előzetes híresztelések szerint 60 ezer fő befogadására lesz alkalmas.
Az idei szezont a Juventus már a saját tulajdonában lévő stadionjában játszhatta, a közelmúltban több klub is jelezte, hogy követni szeretné a Bianconeri ezen példáját.
azzurri.blog.hu