Recent comments

Friss Hírek

Inter: Már tárgyalnak a Parmával Giovincoról



Az Inter sportigazgatója Piero Ausilio megerősítette, hogy már felvették a kapcsolatot a Parmával Sebastian Giovinco ügyében.
Ahogy arról korábban beszámoltunk a Nerazzurri a Parma és a Juventus közös tulajdonában lévő Giovincoval erősítené meg csapatát a nyári átigazolási időszakban.
Ha a Juve és a Parma június 22.-ig nem tudnak megállapodni a csatár sorsáról, akkor egy úgynevezett vak árverés következik, amikor mindkét klub egy zárt borítékba helyezi el az ajánlatát és a nagyobb összeg ajánlójáé lesz a játékos.
„Valóban érdeklődtünk a Parmánál Giovincoról.” mondta Ausilio a Sky Sport Italiának „Tárgyalunk és az elkövetkező néhány nap folyamán majd meglátjuk mi lesz.”
A Nerazzurri a Siena csatára Mattia Destro iránt is érdeklődik, aki jelenleg a toszkán klub és a Genoa közös tulajdonában van.
„Destro egy nagyon jó szezonon van túl és tisztában van vele, hogy az Inter nem tett le róla végleg, de áldozatokat kellett hoznunk, hogy sikereket érhessünk el rövidtávon. Majd meglátjuk, hogy lehet-e jövője Destronak az Interben.”
Destro a Nerazzurri saját nevelésű játékosa, azonban 2010-ben kölcsönadták a Genoának, akik 2011-ben meg is vették a játékjogát.
olaszfoci.hu