Recent comments

Friss Hírek

Inter: Chivu után Maicon is távozik



A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint, Cristian Chivu napokon belül távozhat Milánóból, miután a Galatasaray jócskán felülígérte a Nerazzurri játékos számára tett szerződéshosszabbítási ajánlatát. Mint ismert, a védő szerződése június 30-án lejár, mely kisebb licitháborúhoz vezetett az utóbbi napok során.
Az Inter, megtéve utolsó ajánlatát, végül évi 2 millió eurót és 2+1 éves szerződést kínált labdarúgójának, melyet aGalatasaray 3 éves kontraktussal, szezononkénti 4 millió euróval ütött felül.
A döntés a védő kezében, a legfőbb kérdés talán, 31 évesen mennyire tervezi még ambíciózusan előtteálló pályáját..
A román bekk esetleges elvesztésének hírét további hátvédek távozása is fokozhatja, komoly mozgolódás kezdődött ugyanis Maiconkörül.
A lavinát a brazil válogatott játékos ügynöke indította el mindössze órákkal ezelőtt, Roberto Calenda a gazzetta.it-nek kijelentette; 6 Internél töltött év után, talán eljött ügyfele számára a környezetváltás pillanata.
Az újság portálja a PSG-t és a Manchester City-t említi legvalószínűbb lehetőségként, de e két klub nevét tulajdonképpen bármilyen random átigazolási hír mellé odaírhatjuk, így maradjunk egyelőre annyiban, hogy még az elejénél tart e várhatóan hosszúra nyúló történet.
azzurri.blog.hu