Recent comments

Friss Hírek

Criscito: Készen állok, ha szükség van rám




Domenico Criscito bejelentette, hogy kész visszatérni az Európa bajnokságra készülő válogatottba Andrea Barzagli helyére, aki vádli sérülést szenvedett. És hozzátette, hogy a szövetségi kapitány Cesare Prandelli korábban megígérte neki, hogy őt hívja be, ha valaki megsérül.
A Zenit Szentpétervár hátvédje nem került be Cesare Prandelli végső keretébe, miután a neve felmerült a fogadási botrány kapcsán, de a szövetségi kapitány arra kérte, hogy maradjon készenlétbe vészhelyzet esetére.
Azonban a Juventus hátvédje Andrea Barzagli vádli sérülést szenvedett és orvosai szerint akár 20 napot is igénybe vehet a felépülése.
„Amikor kimaradtam a keretből, az edző és [FIGC alelnöke Demetrio] Albertini azt mondták, hogy számítanak rám, ha valaki megsérül.” mondta Criscito  a sajtónak.
„Nagyon sajnálom Andreát. Kiállok minden barátom mellett és bízom benne, hogy még ott tud lenni az Európa bajnokságon.”
„Ugyanakkor készen állok, ha szükség van rám.”
Annak ellenére, hogy felkérték tartaléknak, az olaszok visszahívták miamii nyaralásából a Cagliari védőjét Davide Astorit, aki a 32 fős bő keretben ugyan még benne volt, de az elsők közt küldték haza a válogatott edzőtáborából.
Hétfőn kisebb sérüléssel vizsgálták az Azzurri orvosai Mario Balotellit, de mint kiderült a csatárnak nincs komolyabb baja, így újra edzésbe is álhatott.
olaszfoci.hu