Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: A jó öreg milanos szívem…



Silvio Berlusconi elmondta, hogy a Milan valóban krízisben van, de ‘a jó öreg milanos szíve’ azt súgta neki, hogy tartsa meg Thiago Silvát.
Thiago Silva már útban volt a Paris Saint-Germainbe, miután Adriano Galliani tárgyalásokat folytatott a franciákkal. Silvio Berlusconi azonban leállított minden tárgyalást előző este.

A Milan rengeteg pénztől esett el és csak a legoptimistábbak gondolnák azt, hogy nagy sztárt fognak igazolni ezen a nyáron pirosfeketék. Berlusconi megerősítette, hogy a csapat pénzügyi krízisben van, ennek ellenére nem adták el az egyik legnagyobb értéküket.
“Nem ment el az eszünk. Nem akartuk eladni a játékost, de egy rendkívüli ajánlat érkezett a PSG-től. Közel 46 millió €-t ajánlottak. Tudomásul vettük annak lehetőségét, hogy rengeteg pénzt kapjunk, de nem találtunk olyan játékost, aki megfelelően helyettesíteni tudná Silvát.”

“Ez volt az öreg Milanos szív, amely engedélyezte nekem ,hogy visszautasítsam a PSG ajánlatát. Hogy megemeljük Thiago bérét? Ez természetes dolog, hogy ilyenkor a játékos ügynöke kopogtat az ajtónkon, de Thiago egy nagyszerű ember és minden bizonnyal könnyen megoldást fogunk találni. Válságban vagyunk, a családom pedig egy hatalmas csattanós pofont kapott, ebben a sajátos és rablásokkal teli világban. Arra utalok, hogy 564 millió €-t kellett befizetnünk készpénzben a Mondadori ügy kapcsán.”

“Ez nehézségeket okozott a családomnak és nekem is, illetve megnehezítette ,hogy támogassuk a Milan bevételeit és kiadásait, tehát elemeznünk kellett az ajánlatot amit kaptunk. Bízunk benne, hogy nekünk lesz a legjobb védelmünk a következő évben.”

“Nagyszerű a viszonyom Gallianival. A kapcsolatunk talán még erősebb, mint 26 évvel ezelőtt. Zlatan Ibrahimovic szintén maradni fog, hiszen ő a legjobb a posztján.”

Ha a Milan Thiago Silva eladása mellett döntött volna, nagy valószínűséggel a a svéd is új csapat után néz.
Ahogyan Berlusconi is említette, a Milan rengeteg pénzt adott fel azért, hogy megtartsa Silvát. Minden bizonnyal meg fogják emelni a brazil fizetését. Thiago Silva maradásával a Milan mercatója minden bizonnyal megváltozik.

fordította: LoGeN
acmilan.hu