Recent comments

Friss Hírek

Albertini: Bonucci után nem nyomoznak




Az Olasz Labdarúgó szövetség (FIGC) alelnöke Demetrio Albertini leszögezte, hogy Leonardo Bonucci azért lehet ott a nemzeti csapatban –ellenben Domenico Criscitoval- mert utána nem nyomoz a cremonai ügyészség.
Domenico Criscito kikerült Cesare Prandelli keretéből, miután a neve felmerült a fogadási botrány kapcsán és házkutatást is tartottak nála. Az elmúlt napokban Bonuccit is kapcsolatba hozták az üggyel és a Zenit hátvédjének ügynöke tudni szeretné ő miért lehet ott az Azzurri végső keretében, ha ügyfele nem.
Bár a hírek arról szóltak a hét elején, hogy a Juventus játékosának is köze van a fogadási csalásokhoz, azonban Albertini kijelentette, hogy az ügyészség hivatalosan nem kereste meg a belső védőt.
„Leonardo Bonucci nem kapott értesítést az ügyészségtől, hogy vizsgálat alatt áll.” mondta az egykori olasz válogatott játékos az ANSA hírügynökségnek „Ezért az ő helyzete más, mint Criscitoé, akit bizony értesítettek.”
Bonucci, aki eddig 13 alkalommal lépett pályára az olasz nemzeti csapatban, jelenleg az Európa bajnokságot megelőző Oroszország elleni barátságos meccsre készül.
olaszfoci.hu