Recent comments

Friss Hírek

Moratti: BL szereplés kiharcolása a cél


Miután szombaton, hazai pályán vereséget szenvedett az Inter az Udinese ellen, a Nerazzurri visszacsúszott a tabella 15. helyére és csupán 4 pont választja el 2010 Bajnokok Ligája győztesét a kiesőzónától. A milánói klub elnöke, Massimo Moratti is megszólalt a gyenge szereplés kapcsán és kijelentette, továbbra is a BL indulást érő helyezések egyikéért küzd együttese.
„Bajnokok Ligája indulást jelentő helyezésen kell zárnunk a szezont. Feltétlenül szükséges mindezt elérnünk.”- mondta az Inter presidentéje.
A következő idénytől a Serie A-ból már csak három együttes indulhat a BL küzdelmeiben, így az Internek céljai eléréséhez a jelenleg második, illetve harmadik helyen pontazonossággal álló Milant és Udinesét kellene befognia valahogy, ledolgozva röpke 13 pontos hátrányt.
Szeptemberben a gyenge eredmények miatt Gian Piero Gasperinit Claudio Ranieri váltotta a milánóiak kispadján, ám a tapasztalt tréner sem tudjta egyelőre megváltani a világot a Meazzában. A Nerazzurri idei bajnoki mérlege 4 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség.
olaszfoci.hu