Recent comments

Friss Hírek

Ancelotti a PSG edzője lesz


Már csak formaságok választják el a Paris Saint-Germaint attól, hogy a rutinos olasz trénerrel dűlőre jusson. Carlo Ancelotti a tegnapi nap folyamán késő délutánba nyúló tárgyalásokat folytatott a párizsi klub vezetésével, melynek során csupán pár apró részlet maradt tisztázatlanul, úgy, mint a szakmai stáb kérdése és a felek közötti mindösszesen fél millió €-s differencia, ami a tréner éves fizetést illeti. Nagy valószínűséggel egyik kérés sem jelent majd akadályt a PSG dúsgazdag tulajának, így várhatóan a mai nap folyamán létre is jön az egyesség a két fél között.
Eszerint a kétszeres BL győztes mester 2014 nyaráig ír alá a francia listavezető klubhoz, és mintegy 6 millió €-t keres majd évente, mellyel azonnal a Ligue 1 legjobban honorált szakemberévé lép elő.
Hiába vezeti a PSG hazája bajnokságát, a klub qatai tulajdonos nem tudta elfogadni, hogy a csapata idejekorán búcsúzott az Európa Liga küzdelmeitől, aminek elsősorban a tréner issza meg a levét, így Ancelotti érkeztével Antoine Kombouaré új együttes után nézhet.
azzuri.blog.hu