Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Reja Dos Santost akarja


A Lazio menedzsere a Tottenham kiváló mexikói középpályását szeretné elcsábítani a White Hart Lane-ről, miutánHarry Redknapp rendkívül kevés bizonyítási lehetőséget biztosít a közép-amerikai tehetség számára. Egyébként az érintett talentum is mindenképpen távozni akar januárban, legkésőbb nyáron Londonból.
Dos Santos ebben az idényben mindössze négy alkalommal lépett pályára angol klubjában, akik az előző átigazolási időszak során nem engedték el a 22 esztendős labdarúgót a Sevilla csapatához, ami érezhetően megtörte a fejlődésének lendületét. Az andalúziai gárda vezetősége állítólag most is megpróbálkozik majdGiovanni szerződtetésével, azonban első számú céljuk ezúttal José Antonio Reyes hazacsábítása lesz a télen.
Közben olasz lapinformációk szerint a rómaiak hajlandóak 7 millió eurót fizetni- többek között- a Barcelona és a Racing Santander korábbi futballistájának játékjogáért, de a a sikeres transzfer abszolválásában hatalmas akadályt jelenthet, hogy kiszemeltjük inkább Spanyolországban keresne új együttest magának.
azzuri.blog.hu